dimecres, 12 de novembre del 2008

CORRELAT - EL VIATGE


Suposo que avui no es tornarà a tocar el tema. N’estic del viatget a Nova York fins el capdemunt! L’últim dia no es va parlar de res més, com si no hi hagués coses més interessants com ara... no sé, altres coses.
Sí, ja comprenc que li debia fer ilusió explicar-ho però... A veure, calia entretenir-se tant amb l’hotel de cinc estrelles? I a mi què, com si volen anar a un de deu. Era necessari insistir en el menjar d’aquell restaurant tan fabulós? Clar que la bleda de la Mònica no parava de fer-li preguntes i més preguntes. Que si havien visitat això o allò, que on s’havien allotjat i on havien dinat... Per Déu, quina adoració! Quan la veu queda ben embadalida. Al cap i a la fi. què és el que ha fet? Tenir la sort d’haber-se casat amb un tio de peles i res més. I encara que alguns creguin que és ell el qui ha fet sort, què voleu que us digui... Maca i elegant sí que ho és, no es pot negar, i la seva feina a la universitat està molt bé, però potser a casa ves a saber... No sé, i aquell aplom quan parla... I vaja, que amb un bon pressupost es pot ser elegant dic jo, que no és el mateix gastar mil que deu mil, per fer un suposat.
En fi, molt bé, tot molt bonic però a veure si avui enterrem el tema del viatget que hi ha mil coses més interessants i converses més constructives. Jo només dic que si algun dia pugués tenir la possibilitat de fer-lo, no en parlaria ni una quarta part.

2 comentaris:

maria ha dit...

molt divertit!!!!!

C. Codorniu ha dit...

La imatge no pot ser més encerttada i divertida