dijous, 16 d’octubre del 2008

SALUTACIÓ

De nou em trobo enmig d'aquest mitjà miraculós que és la xarxa, a voltes fantàstic i en altres moments exasperant, disposada a llegir, reflexionar i en definitiva aprendre cada dia una mica més. Espero trobar-m´hi tan bé com l'any passat amb aquell "Camí de Sirga" entranyable, on vam viure experiències meravelloses i vam conèixer tants amics.
Aquest any farem contes i narracions i ja n'hem llegit alguns. El primer, de la gran Mercè Rodoreda es titula "Zerafina" i és un relat en primera persona amb tota l'empremta de l'autora. El segon dia, hem treballat dues narracions, "Desenllaç" i "L'excursió", d'en Sergi Pàmies, que tenen el toc d'originalitat i sorpresa que el caracteritza. I el tercer dia hem fet la primera part de "L'empelt" de M. Àngels Anglada´que acabarem en la propera classe.
Trobo interessant aquesta experiència dels relats curts on els detalls són tan importants; requereix un esforç de comprensió però permet descobrir un univers diferent cada setmana. Fa il.lusió iniciar una nova etapa i estic segura que ens enriquirem amb les aportacions de tots.